Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Onze kampeerlocaties

De kampeerlocaties op Campingpark de Bongerd zijn over het algemeen 10m bij 10m en voorzien van 10 ampère stroom, kabelaansluiting voor de televisie, watertappunt en een aansluiting voor de afvoer van vuil water (enkele locaties zijn hierop uitgezonderd). Er zijn locaties met gras, maar ook met schelpengruis. Vraag naar de mogelijkheden (0226 – 39 14 81)! Over het gehele park bevinden zich diverse speeltuintjes en speeltoestellen. Dit varieert van een klimrek tot een grote airtrampoline. De speeltuintjes zijn ingedeeld op leeftijd, speelplezier voor iedereen!

De kampeerlocaties hebben uiteraard niet allemaal dezelfde zonligging. Ontbijt u graag in het zonnetje of geniet u liever tijdens de barbecue van de zonsondergang? Heeft u specifieke wensen voor een locatie? Via ons online boekingssysteem kunt u zien welke kampeerlocaties er beschikbaar zijn in de door u aangevraagde periode.

Lees onze reviews

Seizoenslocatie

Bent u op zoek naar een toer- en/of stacaravanlocatie voor het gehele kampeerseizoen? Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar).