Een tot in de puntjes verzorgd camping vakantiepark.

Informatie over Capfun de Bongerd

Ons Campingpark, Capfun de Bongerd, is gelegen in Tuitjenhorn in het prachtige Noord-Holland. Met een topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze kampeergasten te overtreffen. Vleghel de Egel zorgt er samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom voor dat u gaat genieten van een onvergetelijke kampeervakantie!

Maak nu een reservering via 0226 – 39 14 81 (elke dag bereikbaar)

Het ruim opgezette Campingpark is zo’n 18 hectare groot. Met zijn vele voorzieningen en faciliteiten richt Capfun de Bongerd zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot)ouders.Op Capfun de Bongerd bevinden zich naast een zwem- en speelvijver, voetbalveld, dierenweide en ook diverse speeltuintjes en speeltoestellen vlakbij de locaties. En alsof dat nog niet genoeg is, de kinderen kunnen zich ook nog uitleven in speelparadijs de Holle Bolle Boom met de Buiten waarin zich een Spetter- en spatbad, Fonteinplein en vanaf mei 2019 een openluchtzwembad bevinden.

Kamperen is nog nooit zó leuk geweest!

Ook voor de actieve 50-plusser heeft het Campingpark en de omgeving van Tuitjenhorn van alles te bieden. Wat dacht u van een wandeling op de Klimduin van Schoorl, of een fietsroute richting het strand van Callantsoog. Speciaal voor deze gasten hebben wij een aantrekkelijk budgettarief.Capfun de Bongerd is dé ideale kindvriendelijke gezinscamping in het prachtige Noord-Holland!

Lees onze reviews

Seizoenslocatie

Bent u op zoek naar een toer- en/of stacaravanlocatie voor het gehele kampeerseizoen? Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81 (7 dagen per week bereikbaar).