Verhuuraccommodaties2020-07-10T08:32:00+00:00

Het volledige park ziet er netjes en verzorgd uit.

Verhuuraccommodaties

Wij verwelkomen u graag in onze verhuuraccommodaties:

Boomgaard Studio's

Bongerd Studio 2-4 pers.

 • 2- of 4-persoons
 • Geschikt voor kort verblijf
 • Kleine keuken
 • Gezamenlijkte tuin met picknicktafel en vissteiger
 • Het hele jaar boekbaar o.b.v. beschikbaarheid
Boomgaard Lodge

Boomgaard Lodge 5 pers.

 • 5-persoons
 • 2 slaapkamers met stapelbed en enkel bed
 • 1 badkamer
 • Ingerichte keuken met magnetron
 • Tuin met picknicktafel
 • Boekbaar van april tot oktober o.b.v. beschikbaarheid
XL Luxe Lodges

Luxe Lodge 6 pers.

 • 6-persoons
 • 3 slaapkamers
 • 1 badkamer
 • Ingerichte keuken met combimagnetron
 • Tuin met picknickset, loungeset en schuur
 • Boekbaar van april tot oktober o.b.v. beschikbaarheid

Meer weten

capfun logo

Capfun Lodges

NIEUW en NU boekbaar op Campingpark de Bongerd, Capfun Lodges! Er zijn verschillende typen Capfun Lodges.

Capfun Lodge Jasmijn

Capfun Lodge Jasmijn 4 pers.

Een luxe ingerichte accommodatie met minstens 2 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer en keuken met een grote koelkast en een vaatwasser. Geniet hier dus heerlijk van uw eigen badkamer!

Capfun Lodge Jasmijn 6 personen

Capfun Lodge Jasmijn 6 pers.

Een luxe ingericht vakantieverblijf waar onze gasten een heerlijke vakantie kunnen vieren met twee ruim ingerichte slaapkamers met beide een aparte badkamer.

Capfun Lodge Kim met terras

Capfun Lodge Kim 4 pers.

Een ruim opgezette accommodatie met 2 slaapkamers, voorterras, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Capfun Lodge Bizouquet kids

Capfun Lodge Kids 5 pers.

De leukste accommodatie voor u en de kinderen met 2 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Capfun Lodge Resort buitenkant

Capfun Lodge Resort 6 pers.

Een accommodatie met 3 slaapkamers, 1 badkamer en woonkamer met keuken inclusief vaatwasser en grote koelkast.

Goed om te weten!

De Capfun Lodges hebben in de zomerperiode vanaf vrijdag 3 juli tot maandag 24 augustus vaste aankomst- en vertrekdagen op vrijdag en maandag. Wenst u deze dus in de zomer te reserveren pas dan uw zoekfunctie op aan en selecteer maandag of vrijdag als aankomstdag en vertrekdag.

Handige weetjes

Openingstijden2020-05-24T11:40:08+00:00

Campingpark de Bongerd is in 2020 voor recreatief verblijf geopend van 5 april tot 30 september. De Bongerd Studio’s zijn het hele jaar geopend. Voor een informatief bezoek bent u ook het hele jaar van harte welkom, de Parkreceptie is 7 dagen per week geopend met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.

Baby/kinderbedje2020-05-24T11:40:53+00:00

Er kan een baby/kinderbedje op het 5e bed in de kinderslaapkamer gecreëerd worden. Het is dan wel nodig om het bed op te maken met een eenpersoonshoeslaken op het matras en voor het kind mag u eventueel ook eigen beddengoed meenemen.

Aankomst en vertrek2020-05-24T11:42:37+00:00

Op uw aankomstdag staan wij vanaf 14:00 uur klaar om u te ontvangen. Gasten die in onze verhuuraccommodaties verblijven zwaaien wij om 10:30 uur uit.

Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Wij hanteren flexibele aankomst- en vertrekdagen. Dat betekent dat u op elke dag van de week kunt aankomen en kunt vertrekken.

Bagage uitladen2020-05-24T11:41:33+00:00

Uw auto staat tijdens uw verblijf niet bij uw verhuuraccommodatie. Het wel mogelijk om op de dag van aankomst en de dag van vertrek dicht bij de accommodatie tijdelijk te parkeren om de bagage in-/uit te laden. Aan het begin van de Conferencelaan is hiervoor gelegenheid gecreëerd.

Voorkeursboeking2020-05-24T11:41:50+00:00

Heeft u een preferentie voor een bepaalde verhuuraccommodatie op ons Campingpark? Dan kunt u die verhuuraccommodatie, op basis van beschikbaarheid, speciaal reserveren. Aan deze voorkeursboeking is een tarief verbonden van € 20,75 per boeking (op basis van beschikbaarheid).

Holle Bolle Boom, speel- en waterplezier2020-05-24T11:43:19+00:00

Gasten van Campingpark de Bongerd kunnen tijdens hun verblijf onbeperkt gebruik maken van de Holle Bolle Boom. Spetter in de wereld van de Holle Bolle Plons, klim en klauter in de Holle Bolle Binnen of geniet van het Spetter & Spatbad, het openluchtbad met glijbanen (geopend met mooi weer vanaf de meivakantie tot begin september) en het Fonteinplein in de Holle Bolle Buiten en alle andere activiteiten in de Holle Bolle Buiten. Open zelf de poortjes met een unieke vingerscan en ontdek de belevenissen van de Holle Bolle Boom! De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom werken alleen tijdens de openingstijden van de Holle Bolle Boom.

Tarieven2020-05-24T11:49:02+00:00

De tarieven voor de verhuuraccommodaties zijn inclusief gas, water, licht, wifi-internet, per verblijf 1 lakenpakket per persoon en het gebruik van de overige faciliteiten zoals de Holle Bolle Boom, het openlucht zwembad en warme douches. Baby’s tot één jaar zijn gratis en tellen niet mee bij de berekening van het aantal personen op de locatie. Per verhuuraccommodatietype geldt een maximum aantal personen dat in de verhuuraccommodatie mag verblijven.

Maximum aantal personen2020-05-24T11:50:36+00:00
Vingerscan2020-05-24T11:51:01+00:00

De entreepoortjes van de Holle Bolle Boom worden bediend door middel van een vingerscansysteem. Met uw vingerscan kan ons systeem controleren of u vrij toegang heeft. Na afloop van uw verblijf worden alle gegevens die bij uw vingerscan horen compleet verwijderd uit het registratiesysteem. Kinderen beneden de 7 jaar mogen niet zonder begeleiding in de Holle Bolle Plons, ook al zijn zij in het bezit van één of meerdere zwemdiploma’s. De wetgeving verplicht ons hiertoe.

Internet2020-05-24T11:51:24+00:00

Op de Bongerd is het mogelijk (zonder inlogcode) gebruik te maken van draadloos internet op uw locatie. Bij ons all-in tarief zit het gebruik van recreatief internet inbegrepen. Het up- en downloaden van zware bestanden en gamen is hierbij niet mogelijk.

Huisdieren2020-05-24T11:51:50+00:00

Huisdieren zijn niet welkom in de verhuuraccommodaties, alle horecagelegenheden, de Parkreceptie, de GRinkel, het Appeloniatheater, de Sanitair gebouwen en de Holle Bolle Boom.

Programma Animatie, Show & Beleving2020-05-24T11:52:51+00:00

Een professioneel en dynamisch team verzorgt tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en tijdens de zes weken Noord-Hollandse schoolvakantie spetterende, uiteenlopende en veelal gethematiseerde activiteiten en shows. Het uitgebreide aanbod van bruisende activiteiten is gericht op kinderen tot en met 11 jaar en hun ouders. De activiteiten zijn veelal in leeftijdsgroepen verdeeld en verspreid over de hele dag. Vleghel de Egel, GRoma, GRadette, GRadus en Bobbi kunnen niet wachten totdat uw kinderen er zijn. Tussen Pasen en Koningsdag en na de meivakantie is er naast de weekenden doordeweeks dagelijks een kleinschalig programma afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. In het voor- en naseizoen hebben wij alleen in het weekend een programma, afgestemd op het aantal aanwezige kinderen. Na 1 oktober is er geen animatie meer, omdat dan alleen de Bongerd Studio’s geopend zijn.

De GRinkel2020-05-24T11:53:24+00:00

De GRinkel is tijdens het kampeerseizoen (van april tot oktober) dagelijks geopend voor vers afgebakken broodjes. Daarnaast kunt u bij de GRinkel terecht voor kleine dagelijkse boodschappen, lectuur en natuurlijk uw dagelijkse krant. Tussen 1 oktober en 1 april is de GRinkel gesloten.

Annuleringsfonds2020-05-24T11:54:07+00:00

Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds. Dit kunt u tot uiterlijk 2 weken na het ontvangen van de bevestiging bespreken. De kosten bedragen 5% van de totale verblijfskosten. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. De voorwaarden van het annuleringsfonds kunt u nalezen in onze voorwaarden. Zonder deelname aan het annuleringsfonds wordt er geen restitutie verleend.

Reserveren2020-05-24T11:54:42+00:00

Ook voor in het voor- en naseizoen raden wij u aan te reserveren. Reserveren kan online via deze site of via de Parkreceptie. Wij berekenen geen reserveringskosten. In de bevestiging die u ontvangt, ziet u de betalingsspreiding. 50% van de verblijfskosten dient binnen 14 dagen na reservering te zijn voldaan. De tweede helft uiterlijk vier weken voor aankomst. Een gespreide betaling behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Parkreceptie via 0226 – 39 14 81.

Particuliere verhuur2020-05-24T11:56:50+00:00

Huurt u een stacaravan op ons Campingpark, maar van een particuliere verhuurder? Dan hebben wij de volgende handige weetjes voor u:

 • Wij willen u er op attenderen dat de Bongerd niet garant staat of verantwoordelijk is voor de caravan die u huurt en raden u daarom aan om vooraf de caravan te komen bezichtigen.- Maak duidelijke afspraken over het aantal slaapplaatsen, de aankomst- en vertrektijden, over huisdieren, rookbeleid, schoonmaakkosten, gebruik van de inventaris en/of gasflessen en de Bongerdpas.
 • Entree voor de Holle Bolle Boom zit niet in de particuliere huurprijs inbegrepen. Mocht u gebruik willen maken van de Holle Bolle Boom, dan betaalt u als huurder de reguliere entree. Er zijn ook speciale strippenkaarten of abonnementen (de Holle Bolle Boompas) verkrijgbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden!
 • Campingpark de Bongerd richt zich qua animatie en beleving op kinderen tot 11 jaar en is daarmee geen geschikt park voor tieners.
 • Campingpark de Bongerd is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de kwaliteit- prijsverhouding en netheid van de gehuurde caravan. Als huurder van een particuliere caravan bent u aan Campingpark de Bongerd geen kosten verschuldigd.- U kunt bij de Parkreceptie een Bongerdpas verkrijgen voor de toegang tot de parkeerplaatsen. Voor deze Bongerdpas vragen wij een borg à € 20,-.
Campingpark de Bongerd afstand foto